h

Nieuws uit 2013

28 december 2013

ROOD voert actie tegen armoede onder kinderen

Zaterdag 28 december konden stadjers bij Tussen Beide Markten zogenaamd speelgoed van kinderen kopen in ruil voor een boterham. Zo liet ROOD, jong in de SP, zien wat armoede voor kinderen betekent: zonder ontbijt naar school.

Lees verder
21 december 2013

SP: "Nieuwe vorm Stadjerspas moet breed aanbod behouden"

Woensdagavond sprak de gemeenteraad over de toekomst van de Stadjerspas. De fysieke pas wordt vervangen door een webshop, via deze shop kunnen minima gebruik maken van allerlei aanbiedingen om deel te nemen aan sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten.

Lees verder
13 december 2013

Bewoners Oosterparkwijk voeren actie voor lijn 4

Met een bomvolle oldtimer-bus voerden bewoners van de Oosterpark samen met de SP vrijdagmiddag actie voor behoud van buslijn 4. In de plannen van het OV-bureau rijdt deze bus vanaf 1 januari niet meer door de Oosterparkwijk.

Lees verder
12 december 2013

De SP komt naar u toe in Zuidhorn!

 

Op donderdag 28 november kwam de werkgroep SP Zuidhorn naar Grijpskerk, op 12 december naar Kommerzijl. Ze wil graag weten wat er allemaal speelt in uw dorp en regio.

Lees verder
11 december 2013

ROOD strijdt voor solidariteit

Woensdag 11 december hield ROOD, jong in de SP Tussen Beide Markten een politieke quiz. Onder leiding van de ROOD-quizmaster moesten stadjes het  quizwoord 'participatiesamenleving' raden aan de hand van hints zoals ‘werken onder minimumloon’ en ‘ouderen thuiszorg afpakken’.

Lees verder
9 december 2013

SP Bedum overhandigt wethouder grote ster vol kerstwensen tegen armoede

Veel inwoners van Bedum wensen een minder armoedig 2014. De SP verzamelde deze wensen op kerstkaarten en bood ze vanavond vastgemaakt aan een grote kerstster aan wethouder van Dijk (CU) aan.

Lees verder

Pagina's

U bent hier