h

Nieuws uit 2019

23 december 2019

Reageer op de lege woningen in het Pepergasthuis

Foto: SP

De SP Groningen heeft op de website en de Facebookpagina van de lokale afdeling een reactieformulier voor woningzoekenden geplaatst. De partij wil woningzoekenden laten reageren op de leegstaande woningen in het Pepergasthuis.

Lees verder
18 december 2019

SP: gemeente moet snel met oplossing komen voor A7-lawaai in Hoogkerk en de Buitenhof

De SP wil dat er snel een oplossing komt voor de omwonenden bij het deel van de A7 waar de overlast zo hoog is. Twee weken geleden ging het bij de raadscommissie over het weggedeelte dat bij Hoogkerk ligt. 

Lees verder
13 december 2019

SP wil raadsbijeenkomst met aardbevingsgedupeerden in Ten Boer

Foto: Frans van Cappellen

In een spoeddebat over de vertraging van de versterking van woningen in Ten Post stelde de SP voor om een raadsbijeenkomst in Ten Boer te organiseren. Volgens de SP moeten alle bewoners uit Ten Boer, Ten Post, Woltersum en omliggende dorpen hiervoor een uitnodiging krijgen.

Lees verder
4 december 2019

Oppositiepartijen willen vergunningen voor woonbootbewoners Noorderhaven

De oppositiepartijen SP, CDA, Partij voor de Dieren en 100%Groningen willen dat de gemeente Groningen een vergunningsstelsel invoert voor de woonschepen in de Noorderhaven.

Lees verder
2 december 2019

SP in gesprek met aardbevingsgedupeerden Ten Boer

Foto: SP

Afgelopen zaterdag bezocht de SP bewoners in Ten Boer. Zij gingen in gesprek met bewoners over de aanpak van woningen met aardbevingsschade. 

Lees verder
29 november 2019

Succes voor huurders in de Bloemenbuurt

Foto: SP

Al maanden voerden huurders in de Bloemenbuurt van de Oosterpark actie voor renovatie. Ze gingen meerdere malen langs bij Nijestee, nodigden de directeur bij hen thuis uit en haalden handtekeningen op in de buurt. En met succes! Naar aanleiding van hun acties heeft Nijestee besloten om samen met bewoners renovatieplannen te maken voor de woningen aan de Seringenhof. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier