h

Nieuws uit 2009

24 december 2009

Met succes dubbel in actie

‘Met onze actie slaan we twee malariamuggen in één klap’, vertelde SP-wethouder Peter Verschuren op 23 december voor de microfoon van 3FM. ‘We bestrijden de jeugdwerkeloosheid en we halen geld op voor het initiatief van het Glazen Huis.’ Verschuren overhandigde daarbij een cheque van 15.000 euro, de opbrengst van de campagne Werk malaria de wereld uit.

Lees verder
21 december 2009

Cheque voor Serious Request

Vandaag heeft SP-lijsttrekker Jannie Visscher een cheque overhandigd aan de DJ’s in het Glazen Huis. 3FM Serious Request haalt dit jaar vanaf de Grote Markt in Groningen geld op voor de bestrijding van malaria.

Lees verder
21 december 2009

Gezocht: bezorgers Tribune Korrewegwijk en de Wijert

De Tribune, het ledenblad van de SP, wordt bezorgd door vrijwilligers. Voor twee wijken zoeken we nog vrijwilligers. Wil jij meehelpen in de Korrewegwijk en de Wijert? Graag!

Lees verder
19 december 2009

Verkiezingsprogramma online: 'Links aanhouden'

SP-lijsttrekker Jannie Visscher concludeert dat het een goede stap is geweest dat de SP vier jaar geleden deelnam aan het college. ‘De afgelopen jaren hebben we grote stappen vooruit gezet’ zegt zij in het voorwoord van het verkiezingsprogramma van de SP. De definitieve versie van het verkiezingsprogramma staat sinds vandaag online. Daarin kiest de SP nadrukkelijk voor solidariteit. 'Wij willen bewijzen dat Groningen ook in tijden van crisis zijn sociale glans kan behouden en versterken.'

Lees verder
19 december 2009

Zondag 3 januari: nieuwjaarsborrel, kom ook!

Zondag 3 januari zijn alle SP-leden van harte welkom op de traditionele nieuwjaarsborrel. We kijken terug op het afgelopen, we werpen de blik vooruit naar het verkiezingsjaar 2010 maar bovenal wordt het erg gezellig. Alle reden om ook te komen.

Lees verder
17 december 2009

"Deze uitspraken hebben wrevel opgewekt"

Vorige maand verscheen onder de kop 'Haal school en ziekenhuis naar de stad' een opinieartikel in de Volkskrant geschreven door wethouder Frank de Vries en burgemeester Peter Rehwinkel. Boodschap: voorzieningen zoals die nu bestaan in het ommeland kunnen in de toekomst niet meer. Krimp dwingt tot schaalvergroting. SP-raadslid Rosita van Gijlswijk is niet gelukkig met deze opstelling.

Lees verder

Pagina's

U bent hier