h

Nieuws uit 2015

23 december 2015

Nieuwjaarswensen voor TSN-werkers en -cliënten

De SP heeft 500 nieuwjaarswensen voor de TSN-werkers en -cliënten in het centrum van Groningen uitgedeeld. Stadjers kunnen met deze nieuwjaarswensen de werkers en cliënten een zorgeloos, in plaats van een zorgloos, 2016 wensen.

Lees verder
22 december 2015

SP wil opheldering over brieven Menzis aan minima

De SP-fractie in Groningen krijgt klachten over het ongevraagd ontvangen van brieven van Menzis over de collectieve zorgverzekering voor minima. De SP vraagt hierover opheldering aan het stadsbestuur.

Lees verder
20 december 2015

Meer afval scheiden en minder afvalproductie

In vraaggesprek met SP'er Bob de Greef wordt duidelijk hoe we in de komende jaren in de gemeente Groningen met afval omgaan. Diftar is de grootste verandering waar over is gesproken in de gemeenteraad van december. De beslissing over de invoering hiervan is uitgesteld tot juni.

Lees verder
16 december 2015

SP voert actie tegen zorgverzekeraars

Foto: SP Groningen
Woensdag 16 december liet de SP op de Vismarkt zien dat het huidige zorgsysteem van private zorgverzekeraars nodeloos ingewikkeld en oneerlijk is. Met een infographic op een groot bord beeldden de socialisten uit dat het anders kan.

Lees verder
16 december 2015

Hulpdienst SP werkt samen met WIJ-teams

Donderdag 10 december spraken de SP-hulpdienst en de Groningse fractie over de verandering in de zorg in verschillende wijken van de stad. Sarkis Adijan van WIJ Lewenborg legde uit hoe het op dit moment geregeld is met de sociale teams en hoe de wijkteams er straks uit komen te zien.

Lees verder
14 december 2015

ROOD wil huisjesmelkers aanpakken

ROOD, jong in de SP lanceert een Manifest Huisjesmelkers. Hierin doen zij voorstellen om huisjesmelkers in Groningen aan te pakken. Volgens de SP-jongeren moet de gemeente meer doen tegen huisjesmelkers van jongerenwoningen in de stad.

Lees verder

Pagina's

U bent hier